Budget
Geen budget beschikbaar
Openingsuren
Openingsuren
Over dit restaurant
SurPlace is een gezellige brasserie in Aartselaar waar u steeds van harte welkom bent voor een lekkere lunch of diner, maar ook voor een heerlijke kop koffie of een borrel bent u hier aan het juiste adres. NIEUWE EIGENAARS, FRIS ELAN Deze brasserie is een vaste waarde in Aartselaar en werd onlangs overgenomen door ons, Maurik Serrien en Kelly. Wij waren er van bij de start van de zaak bij en hielpen mee om van SurPlace een succesverhaal te maken. We hebben een ruime ervaring in de horeca en ontvangen onze klanten graag op een gastvrije manier en met een glimlach op het gezicht. HEDENDAAGSE KEUKEN SurPlace brengt u de Belgische/Franse keuken op een hedendaagse manier. Van vis- en vleesgerechten tot pasta's en snacks – altijd huisbereid met verse ingrediënten. Ook voor de kleinsten zijn er aangepaste mogelijkheden. Bekijk alvast eens de menukaart en de suggesties. De keuken is doorlopend open van 12 tot 22u. De brasserie is sfeervol en huiselijk ingericht zodat iedereen zich hier meteen op z'n gemak voelt. Daarnaast is er nog een buitenbar en een verwarmde en overdekte buitenchalet om het hele jaar door buiten te genieten van de gerechten van SurPlace. Voor de kids is er buiten een speeltuin en binnen een speelkamer waar ze zich volop kunnen uitleven. PRAKTISCHE INFO SurPlace beschikt over wifi in de zaak en is er ook een privéparking met plaats voor meer dan 100 auto's. Er zijn cadeaubonnen beschikbaar en u kan betalen met cash, bancontact of visa. Graag uw tafel reserveren? Neem telefonisch contact op of reserveer via de reservatiemodule.
Beoordelingsscore
Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
herman
Beoordeeld op: 22/09/2024
herman beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Gingen eten met bongobon, daardoor hadden...

Gingen eten met bongobon, daardoor hadden we een zeer beperkte keuze op het menu, ondanks we voorstelden om bij te betalen. Moesten huiswijn nemen. Service was chaotisch. Door de beperkte keuze van slechts twee hoofdgerechten moest mijn vrouw kiezen uit twee gerechten die ze nooit eet.

Rani
Beoordeeld op: 02/09/2024
Rani beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Niet tevreden. Allereerst was er verwarring...

Niet tevreden. Allereerst was er verwarring doordat we laadtijdig online hadden geboekt, deze boeking was bij jullie niet doorgekomen, maar bij ons wel bevestigd. We werden dan toch ergens achteraan aan een tafeltje gezet, na 20min wachten was er nog steeds niemand langs gekomen om een menukaart uit te delen. Achter ons zat ook een tafeltje ook al een hele tijd te wachten, ze deden teken en niemand kwam. Nochtans was er wel personeel genoeg en waren zij voornamelijk bezig met de tafels vooraan. Wij zijn dan nadien zelf opgestapt en ergens anders gaan eten. Het tafeltje achter ons is ons ook gevolgd. Wij komen hier niet meer terug.

Gerda
Beoordeeld op: 30/08/2024
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere mosseltjes, fijne plaats om te zitten...

Lekkere mosseltjes, fijne plaats om te zitten

Evy
Beoordeeld op: 19/08/2024
Evy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Goede service en leuke medewerkers eten was...

Goede service en leuke medewerkers eten was top en de cocktails ook

Ludwig
Beoordeeld op: 19/08/2024
Ludwig beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

In vergelijking met vorig (mislukt) bezoek...

In vergelijking met vorig (mislukt) bezoek was het ditmaal perfect ok, zowel wat het eten betreft als de bediening.

Naomi
Beoordeeld op: 14/08/2024
Naomi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker...

Lekker

Linda
Beoordeeld op: 11/08/2024

Het eten was ok ,maar veel te lang op alles...

Het eten was ok ,maar veel te lang op alles moeten wachten. We hebben het ook aangegeven,maar blijkbaar moest de kok nog naar de winkel . Onbegrijpelijk

Walter
Beoordeeld op: 08/08/2024
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten goede bediening...

Lekker eten goede bediening

Anita
Beoordeeld op: 01/08/2024
Anita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Eten was goed,service niet,2x kelner met onze...

Eten was goed,service niet,2x kelner met onze bestelling aan een andere tafel,tussen hapjes en hoofdgerecht bijna 2u tussen,drank besteld ,2x chter gevraagd,eer ze het brachten,om af te rekenen 15min,wachten was maar 1 kelner die kon afrekenen

Tom
Beoordeeld op: 29/07/2024
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Het eten was zeker ok, de bediening, traag...

Het eten was zeker ok, de bediening, traag en leek ons in alles vergeten te zijn 20 minuten wachten voor ze kwamen opnemen, drank kwam laattijdig, andere gasten kregen mandje brood,.... de accomodatie kan ook veel netter. de prijs ligt hoog als men het vergelijkt binnen het kader.

Alle beoordelingen van dit restaurant